Ξεκινήστε τώρα!

PROTOTYPO INTERNET & MEDIA - Κατασκευή ιστοσελίδων άμεσα, γρήγορα και οικονομικά.

Προϊόντα & Εφαρμογές

ΔΥΝΑΜΙΚΟ WEBSITE - Joomla!™

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

joomla

 

 

 Η κατασκευή ενός δυναμικού website με το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) Joomla!™ μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του απλού ιδιώτη ή μικρού επαγγελματία, μέχρι και τις ανάγκες ενός συλλόγου, μιας μεγάλης επιχείρησης, ενός Φορέα ή ενός Οργανισμού.

Παρέχει ένα ασφαλές και ευέλικτο περιβάλλον εργασίας που λειτουργεί με βάση δεδομένων για την δυναμική διαχείριση του περιεχομένου (συχνές και συνεχείς προσθήκες και αλλαγές στο περιεχόμενο), εύκολα και γρήγορα με μία μικρή στοιχειώδη βασική εκπαίδευση μειώνοντας έτσι τα έξοδα συντήρησης.

Περισσότερα...

WEB PORTAL - VORTAL Joomla!™

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

 

 

 

 


Web Portal είναι μια ιστοσελίδα που χρησιμεύει ως πύλη σε άλλους προορισμούς ή δραστηριότητες στο Διαδίκτυο. Ο σκοπός της είναι να καθοδηγήσει τους επισκέπτες σε οτιδήποτε θέλουν να βρούν on-line και να παρέχει όσο το δυνατόν περισσότερες υπηρεσίες και εφαρμογές όπως δωρεάν υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, online chat & forums, καταλόγους και οδηγούς αγορών, εξατομικευμένες ειδήσεις, ηλεκτρονικές αγορές, εφαρμογές αναζήτησης, ψηφιακές εκδόσεις, διαδραστικές και πολυμεσικές εφαρμογές, εφαρμογές ανάπτυξης κοινότητας - μελών & κοινωνικής δικτύωσης, συστήματα blogging κ.α.

Περισσότερα...

E-SHOP - osCommerce™

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

oscommerce

 

 

 

 


Τα λειτουργικά έξοδα ενός ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) είναι μηδαμινά, ενώ οι πωλήσεις του μπορούν ακόμα και να ξεπεράσουν τις πωλήσεις του πραγματικού καταστήματος.

To πακέτο απευθύνεται σε όσους θέλουν είτε να δημιουργήσουν εξ'αρχής ένα ηλεκτρονικό κατάστημα είτε να επεκτείνουν το είδη υπάρχον κατάστημά τους δίνοντας την δυνατότητα στους πελάτες τους να ενημερώνονται και να αγοράζουν τα προϊόντα τους 24 ώρες επί 365 μέρες τον χρόνο online μέσω διαδικτύου.

Περισσότερα...

Βρίσκεστε εδώ: Home Προϊόντα & Εφαρμογές